Lupasin kirjoittaa näistä herkku lauantaista... Päivä voi siis olla mikä tahansa viikon päivä, mutta pääsääntöisesti "ahmimispäivä" on kerran viikossa. 

Aamu aloitetaan proteiinipainotteisella ruualla. Yleensä paistan pari kananmunaa. Annos tulee olla melko pieni. 

Aamupäivällä puristetaan puolikkaan greipin mehu lasiin ja juodaan. Tämän jälkeen juodaan iso kuppi kahvia (kermalla tai kanelilla höystettynä, jos tarve vaatii). Myös Mate tee tai Vihreä tee käy jos kahvi ei maistu.  Greipin vaikutuksiin kuuluu niin sanottu "laihduttava" ominaisuus ja se myös pidentää kofeiinin vaikutusta, jonka tarkoitus on taas vilkastuttaa aineenvaihduntaa.  Näiden jälkeen saat syödä ensimmäisen herkkuateriasi. Kannattaa syödä jotain pientä ettei vatsa mene heti sekaisin. Esimerkiksi joku leivos.

Tämän jälkeen otetaan ensimmäinen annos AGG, kaikkia yksi kapseli. Perässä lukee kirjain yhdistelmän merkitys... (A= Alpha-Lipoic Acid = on niin kutsuttu vitamiini, vaikka ei luokiteltu sellaiseksi. Kontrolloi vapaita radikaaleja vastaan ja vaikuttaa glukoosin muodostumiseen,  G= Garlic capsules= eli valkosipuli kapseleita,valkosipulilla on laihduttava vaikutus, G= Green Tea Extract= vihreä tee kapseli eli moni tietää vihreän teen laihduttavan vaikutuksen, mutta kukaan ei pysty juomaan sellaisia määriä teetä että se vaikuttaisi jotenkin.)

Kaikki näistä mitä lauantaina teet, varmistaa sitä ettei herkkupäiväsi vaikuta laihdutuskuuriin!!!

Maitohappobakteeria

Taas saa syödä jotakin herkkua ja sitten kahvia päälle....

Ennen suurinta ateriaa, tehdään lihasliikkeet juuri ennen syömistä. Nää on tosi helpot ja voi tehdä missä vaan, eli 30x kyykkyä ja seinäpunnerruksia x 30. Tämän jälkeen syöpötellään.

Puolitoista tuntia ruuan jälkeen tehdään 40x kyykyt. Eli tosi helppoa.... 

Taas saa syöpötellä sitten ihan rauhassa.

Illalla vielä ennen viimeistä herkkuruokaa kannattaa tehdä kumilenkillä käsivedot tai muutama punnerrus... Ja ruuan jälkeen PAGG ( eli muuten samat kapselit kuin edellä, mutta illalla otetaan vielä Policosanol-kapseli)

Netistä löytyy paikat josta näitä voi tilata ja tarkemmat selosteet, mitä sisältävät.

Periaatteessa muuta ei tarvita!!! =D Näillä eväillä saa syödä hyvällä omalla tunnolla mitä vaan niin paljon kuin haluaa...

Täytyy kyllä sanoa, että aika vähällä herkuttelulla saa nykyään itsensä jo aika kipeäksi, ettei edes tee mieli syödä, mutta lauantain herkkuppäivät ovat pakollisia aina pitää!!! Toki voi syödä vähän vähemmän (jos pystyy hillitsemään itsensä) =D